VAGA – Horoskop Zodijak Narukvica Od Kristala & Žad & Gorski Kristal

26,54  ~ 199,97 kn

SKU: 3-VA01 Kategorije: , Oznake: , ,

Vaga je sedmi horoskopski znak. Poznata je po svojoj ravnoteži, neovisnosti i skladu.

Vagom vlada Venera, ima element zraka i jedan je od kardinalnih znakova Zodijaka.

Kombinacija žada i gorskog kristala u ovoj narukvici, omogućava Vagi da iskoristi svoje urođene potencijale i kvalitete, da bi bila sretna i zadovoljna sama sobom, ali i svojom okolinom. (opširan opis dobivate s narukvicom)

Sastav: prirodno netretirano poludrago kamenje – žad (6 i 8 mm), gorski kristal – (8 mm), privjesak Vaga – nehrđajući čelik (10×12 mm), držač privjeska – nehrđajući čelik (9x5x6 mm), rondele – nehrđajući čelik sa cirkonima (6×3 mm), elastin visoke kvalitete (1 mm).

Žad – kristal mira, istine, mudrosti i ravnoteže. Vage su sklone samokritičnosti i lošem odnosu prema sebi, boje se samoće i često ne vide istinu u svim situacijama. Žad pomaže Vagi da se riješi tog lošeg odnosa prema sebi… (opširan opis dobivate s narukvicom)

Gorski kristal – kristal koji smanjuje zbrku i neodlučnost Vaga i pomaže im da budu odlučnije. Daje snagu Vagama… (opširan opis dobivate s narukvicom)

ODRŽAVANJE

– Narukvica je prije slanja očišćena i napunjena univerzalnom ljubavlju. Ipak, prije prvog nošenja povežite se sa svojim kristalom… (detaljne upute dobivate s narukvicom)

*ovaj članak je informativnog karaktera temeljem višestoljetnog proučavanja o prirodnim svojstvima kristala i njihovog djelovanja na ljude

*ove informacije nisu sredstvo za dijagnosticiranje i liječenje bolesti i nisu zamjena za konvencionalno liječenje. Sva pitanja i stanja u vezi fizičkog i mentalnog zdravlja trebaju biti pod medicinskim nadzorom vođeni liječnikom

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “VAGA – Horoskop Zodijak Narukvica Od Kristala & Žad & Gorski Kristal”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.