Uvjeti korištenja

Tvrtka AURORA-rukotvorine j.d.o.o. vlasnik je prodajnog web mjesta aurora-handmade.com / aurora-rukotvorine.com tj. web-shopa AURORA-rukotvorine. Uvjeti kupnje sastavni su dio Ugovora o kupoprodaji između tvrtke AURORA-rukotvorine j.d.o.o. (u daljnjem tekstu: Prodavatelj ili web-shop) i Kupca.

OSNOVNI PODATCI:

U smislu ovih uvjeta kupnje, Kupcem se smatra svaka punoljetna fizička osoba i/ili svaka poslovno sposobna pravna osoba koja naručuje ili plaća proizvod putem web prodajnog mjesta aurora-handmade.com / aurora.rukotvorine.com tj. web-shopa AURORA–rukotvorine u vlasništvu tvrtke AURORA-rukotvorine j.d.o.o. Ilica 8, 10000 Zagreb, OIB: 62728749264 (u daljnjem tekstu: Prodavatelj ili web-shop).

Kupac je svaka fizička i/ili pravna osoba koja izvrši narudžbu i plaćanje putem web-shopa.
Primateljem se smatra osoba kojoj se proizvod isporučuje, a može biti različita od osobe kupca.

Prilikom narudžbe Kupac prihvaća ove Uvjete prodaje, te snosi odgovornost da su svi podatci koje je dao o sebi istiniti i potpuni, da je poslovno sposoban i da ne postoje nikakve zapreke naručivanju i kupnji proizvoda od Prodavatelja putem web-shopa.

CIJENE:

Sve cijene izražene su u hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn) bez PDV-a.
Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu. Troškove dostave snosi Kupac.

Prodavatelj zadržava pravo promijene cijena u bilo kojem trenutku bez prethodne najave.
Primljene narudžbe zadržavaju cijenu koja je bila važeća u trenutku narudžbe.

NARUČIVANJE:

Proizvodi se naručuju elektronskim putem. Kupac može naručiti i kupiti proizvod kao registrirani i/ili neregistrirani korisnik    web-shopa AURORA–rukotvorine.
Odabrani proizvod se klikom na gumb Dodaj sprema u potrošačku košaricu.
Proizvod se smatra naručenim kada Kupac prođe cijeli postupak narudžbe.
U trenutku kada je narudžba zaprimljena Prodavatelj će automatski elektronskim putem poslati Kupcu potvrdu narudžbe sa svim detaljima za realizaciju iste od strane Kupca.
Kupac tada vrši uplatu.
Proizvode šaljemo kada je vidljiva uplata na našem žiro-računu.
Prodavatelj se obvezuje rezervirati naručene proizvode 2 dana.
Ukoliko nakon 2 dana Kupac nije izvršio uplatu smatra se da je narudžba otkazana.
Pored svakog proizvoda postoji informacija da li je proizvod raspoloživ.
Ukoliko Prodavatelj zbog specifičnosti asortimana nije u mogućnosti isporučiti neki od naručenih proizvoda, kontaktirati će Kupca e-mailom ili telefonski po pitanju zamjenskog proizvoda, otkazivanja naručenog proizvoda ili dogovorom da se traženi proizvod posebno ponovo napravi za Kupca.
Ukoliko želite neki proizvod koji nije raspoloživ slobodno pošaljite upit na e-mail:

aurora.rukotvorine@gmail.com

 

PLAĆANJE:

Proizvode možete platiti općom uplatnicom i/ili internet bankarstvom, te pouzećem poštaru.

 

DOSTAVA:

Kupljene proizvode iz našeg web-shopa šaljemo dostavnom službom Hrvatske pošte unutar 2-8 dana od primitka narudžbe ili uplate na žiro-račun. U slučaju da nismo u mogućnosti poslati proizvode u navedenom roku biti ćete pravodobno obaviješteni na vašu e-mail adresu koju ste naveli prilikom naručivanja.

Kupljene proizvode šaljemo samo unutar Republike Hrvatske.

Poštarina iznosi 3,32€ (25,01 kn), a iznad 46,45 € (350,66 kn) poštarina je besplatna.

 

POVRAT / REKLAMACIJA:

Prodavatelj se obvezuje prije slanja proizvoda Kupcu, sve proizvode detaljno pregledati i uvjeriti se u njihovu ispravnost i kvalitetu, zaštititi ih te upakirati u kvalitetnu ambalažu kako se ne bi oštetili kod transporta i tek tada poslati pošiljku Kupcu.
Kupac ima pravo na povrat proizvoda u slijedećim slučajevima:
–  isporuka proizvoda koji nisu naručeni od strane Kupca
–  isporuka proizvoda koji ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu
Kod primitka proizvoda provjera ispravnosti narudžbe ovisi o Kupcu.
Kupac se obvezuje provjeriti ispravnost narudžbe/računa prilikom dostave.
Povrat proizvoda moguć je 48 sati nakon primitka istih.
Proizvodi moraju biti u originalnom stanju, nakit nenošen.
Troškove povrata snosi Prodavatelj. U slučaju nemogućnosti isporuke ispravnog proizvoda, Prodavatelj vraća puni iznos uplate Kupcu na račun koji se Kupac obvezuje dati Prodavatelju.
Kako bi što prije i na obostrano zadovoljstvo riješili reklamaciju, molimo vas da reklamirani proizvod fotografirate, te isti uz pisanu reklamaciju pošaljete na slijedeći e-mail:

aurora.rukotvorine@gmail.com

PODATCI  O PROIZVODIMA:

Pokraj svakog proizvoda nalazi se opis: fotografija i informacije (materijal, cijena, veličina, održavanje, boje, lakovi, ljepila i raspoloživost). Vizualni identitet proizvoda na fotografiji ne mora odgovarati izgledu proizvoda u stvarnosti s obzirom na postavke monitora na računalu Kupca, razlike u percepciji boja kako ih Kupac vidi na zaslonu i sl. i u tom slučaju ne radi se o nedostatku proizvoda. Prodavatelj ne prihvaća/odobrava povrat proizvoda i uplaćenog iznosa Kupcu ukoliko je reklamacija temeljena na navedenom.

Prodavatelj u ponudi ima izrađene proizvode od prirodnog kristala i poludragog kamenja.
Prirodni kristali i poludrago kamenje zbog svoje prirode i autentičnosti mogu imati po sebi pukotine, rupice, neravnine i zamućenja koji ne umanjuju njihovu kvalitetu i ne smatraju se oštećenjima.
Prodavatelj ne odgovara Kupcu za takav prirodan izgled kristala i poludragog kamenja u slučaju da se naručeni proizvod razlikuje od fotografije u web-shopu. Prodavatelj ne prihvaća/odobrava povrat proizvoda i uplaćenog iznosa Kupcu ukoliko je reklamacija temeljena na navedenom.

AUTORSKO PRAVO:

AURORA-rukotvorine j.d.o.o. vlasnik je autorskog prava cjelokupnog sadržaja prodajnog web mjesta aurora-handmade.com / aurora-rukotvorine.com tj. web-shopa AURORA–rukotvorine.
Zabranjena je distribucija, reproduciranje, umnožavanje, prenošenje te svaka druga vrsta uporabe cjelovitog sadržaja i/ili dijela sadržaja na ovim stranicama (fotografije, informacije, podatci, dokumenti) u komercijalne svrhe bez pismenog dopuštenja AURORA-rukotvorine j.d.o.o.

OSTALO:

Pristup na prodajno web mjesto aurora-handmade.com tj. web-shop AURORA–rukotvorine ponekad može biti nedostupan zbog radova, održavanja ili uvođenja novih sadržaja.

PRIHVAĆANJE UVJETA:

AURORA-rukotvorine j.d.o.o. zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila.
Korištenjem usluga prodajnog web mjesta aurora-handmade.com tj. web-shopa AURORA–rukotvorine prihvaćate navedene uvjete prodaje i korištenja.
AURORA-rukotvorine j.d.o.o. ne odgovara za eventualnu štetu nastalu korištenjem web-shopa.