SPOZNAJA – Naušnice Od Kristala & Alabaster

13,27  ~ 100,00 kn

SKU: 1-NW01 Kategorije: , Oznake: ,
Želite li moć da privučete ono što Vam treba i odbacite ono što Vam ne treba? Želite li mir i zrelost u stresnim situacijama? Spoznati oprost? Želite li biti svjesni nebesa i božanskog u sebi… Tada su ove naušnice idealne za Vas ili Vama dragu osobu.
Sastav: prirodno netretirano poludrago kamenje – alabaster (6 mm), sterling silver udice (18 mm), list konektor – tibetansko srebro (28x18x2,8 mm)
Alabaster – kamen spiritualne i iscjeljujuće kvalitete. Pomaže u odabiru duhovnog puta i pronalaženja sebe na tom putu. Privlači energiju ostalih kamena u svojoj okolini i tako daje kombiniranu energiju dvaju ili više kristala. Dobar je za srčana oboljenja, smanjuje unutrašnji bijes. Stimulira meditaciju.

ODRŽAVANJE

Održavanje & čišćenje:
– Naušnice su prije slanja očišćene i napunjene univerzalnom ljubavlju. Ipak, prije prvog nošenja povežite se sa svojim kristalom… (detaljne upute dobivate s narukvicom)
– Naušnice čistiti pamučnom krpicom. Stajanjem tibetansko srebro potamni, da bi to spriječili preporučujem redovno laštenje prije ili nakon nošenja. Kako bi što duže uživali u svojim naušnicama molim Vas izbjegavajte izlaganje vodi, te kemikalije, morsku vodu i direktno izlaganje suncu (sve navedeno zabranjeno).
*ovaj članak je informativnog karaktera temeljem višestoljetnog proučavanja o prirodnim svojstvima kristala i njihovog djelovanja na ljude
*ove informacije nisu sredstvo za dijagnosticiranje i liječenje bolesti i nisu zamjena za konvencionalno liječenje. Sva pitanja i stanja u vezi fizičkog i mentalnog zdravlja trebaju biti pod medicinskim nadzorom vođeni liječnikom

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SPOZNAJA – Naušnice Od Kristala & Alabaster”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.