BLIZANCI – Horoskop Zodijak Narukvica Od Kristala & Crveni Ahat & Gorski Kristal

26,54  ~ 199,97 kn

SKU: 3-BL01 Kategorije: , Oznake: ,

Blizanci su treći horoskopski znak. Poznati su po svojoj društvenosti, znatiželji, maštovitosti i neovisnosti. Blizancima vlada Merkur, imaju element zraka i jedan su od promjenjivih znakova Zodijaka. Kombinacija crvenog ahata i gorskog kristala u ovoj narukvici, omogućava Blizancima da iskoriste svoje urođene potencijale i kvalitete,  te da umanji i pokaže na kojim slabostima trebaju raditi da bi bili sretni i zadovoljni samim sobom, ali i svojom okolinom. (opširan opis dobivate s narukvicom)

Sastav: prirodno netretirano poludrago kamenje – crveni ahat (6 i 8 mm), gorski kristal – (8 mm), privjesak Blizanci – nehrđajući čelik (10×12 mm), držač privjeska – nehrđajući čelik (9x5x6 mm), rondele – nehrđajući čelik sa cirkonima (6×3 mm), elastin visoke kvalitete (1 mm).

Crveni ahat – donosi sklad, sreću i zaštitu. Pomaže Blizancima smiriti njihovu nemirnu energiju. Omogućuje im da vide sve detalje… (opširan opis dobivate s narukvicom)

Gorski kristal – daje snagu Blizancima u prihvaćanju samoga sebe i neprestanom traženju druge polovice. Pomaže Blizancima u njihovoj svestranosti… (opširan opis dobivate s narukvicom)

Održavanje

– Narukvica je prije slanja očišćena i napunjena univerzalnom ljubavlju. Ipak, prije prvog nošenja povežite se sa svojim kristalom… (detaljne upute dobivate s narukvicom)

*ovaj članak je informativnog karaktera temeljem višestoljetnog proučavanja o prirodnim svojstvima kristala i njihovog djelovanja na ljude

*ove informacije nisu sredstvo za dijagnosticiranje i liječenje bolesti i nisu zamjena za konvencionalno liječenje. Sva pitanja i stanja u vezi fizičkog i mentalnog zdravlja trebaju biti pod medicinskim nadzorom vođeni liječnikom

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “BLIZANCI – Horoskop Zodijak Narukvica Od Kristala & Crveni Ahat & Gorski Kristal”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.