ANĐEO SNAGE – Narukvica Od Kristala & Gorski Kristal

15,93  ~ 120,02 kn

SKU: 2-NG01 Kategorije: , , Oznake: ,
Dopustite Anđelu Snage da Vas štiti i daruje snagu koju trebate.
Želite li snagu, hrabrost, mudrost, sklad duše, iscjeljenje na svim nivoima postojanja? Spoznaju i sigurnost? Uvjeriti se zašto su Rimljani vjerovali da gorski kristal ima energiju bogova? Želite li imati svog vrhunskog iscjelitelja koji dovodi energiju do najsavršenijeg stanja… Tada je ova narukvica idealna za Vas ili Vama dragu osobu. Kombinacijom Anđela i kamena gorskog kristala dobit ćete sve to. Svaka narukvica je unikat jer je svaka perla kristala posebna i unikatna, kao i Vi.
Sastav: prirodno netretirano poludrago kamenje – gorski kristal (6 i 8 mm), anđeo – tibetansko srebro (14×12 mm), držač privjeska – tibetansko srebro (6×4 mm), perla – tibetansko srebro (4×3 mm), alkica – (fi 0,4 mm), elastin visoke kvalitete (1 mm).
Gorski kristal – kamen svih kamena, podiže energiju do najviše razine, negativnu energiju pretvara u pozitivnu. Djeluje na svim razinama postojanja, podiže imunitet i dovodi tijelo u ravnotežu. Povećava koncentraciju i pamćenje, dovodi u sklad sve čakre , suptilna tijela i ukratko, koristi se za sva stanja i svatko bi trebao imati ovaj jedinstveni kamen.

ODRŽAVANJE

Održavanje & čišćenje:
– Narukvica je prije slanja očišćena i napunjena univerzalnom ljubavlju. Ipak, prije prvog nošenja povežite se sa svojim kristalom… (detaljne upute dobivate s narukvicom)
– Narukvicu čistiti pamučnom krpicom. Stajanjem tibetansko srebro potamni, da bi to spriječili preporučujem redovno laštenje prije ili nakon nošenja. Kako bi što duže uživali u svojim naušnicama molim Vas izbjegavajte izlaganje vodi, te kemikalije, morsku vodu i direktno izlaganje suncu (sve navedeno zabranjeno).
*ovaj članak je informativnog karaktera temeljem višestoljetnog proučavanja o prirodnim svojstvima kristala i njihovog djelovanja na ljude
*ove informacije nisu sredstvo za dijagnosticiranje i liječenje bolesti i nisu zamjena za konvencionalno liječenje. Sva pitanja i stanja u vezi fizičkog i mentalnog zdravlja trebaju biti pod medicinskim nadzorom vođeni liječnikom

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ANĐEO SNAGE – Narukvica Od Kristala & Gorski Kristal”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.