Narukvice


ANĐEO MIRA - Narukvica Od Kristala & Zeleni Žad

120,00Kn Bez poreza: 120,00Kn

Dopustite Anđelu Mira da Vas štiti i daruje smirenost.Želite li mir, mudrost i ravnotežu? Želite li osjetiti zadovoljstvo samim sobom, otpustiti negativne misli i opustiti um? Želite li ljubav, čistoću, smirenost, vjernost, velikodušnost i ostvarenje svojih želja&hellip..

Anđeo Čuvar GABRIJEL - Narukvica Od Nehrđajućeg Čelika & Silver & Gold & Rosegold

220,00Kn Bez poreza: 220,00Kn

Anđeo Gabrijel čuvar je naših riječi, misli i djela. Usmjerava nas prema budućnosti pomažući nam da razriješimo probleme iz prošlosti. Uči nas poštenju i životu u istini. Narukvica Anđeo čuvar Gabrijel, napravljena od nehrđajućeg čelika u tri boje: silver, gold i rosegol..

Anđeo Čuvar MIHAEL - Narukvica Od Nehrđajućeg Čelika & Stainless Steel Gold

200,00Kn Bez poreza: 200,00Kn

Narukvica Anđeo čuvar Mihael, napravljena od nehrđajućeg čelika, zlatne boje. Anđeo Mihael vođa je anđeoske vojske u borbi svjetla protiv tame, vrhunski zaštitnik i ratnik koji nas štiti od zla. Narukvica koju ne morate skidati kod pranja ruku, tuširanja, plivanja, vježbanja&h..

ANĐEO LJUBAVI - Narukvica Od Kristala & Ružičasti Kvarc

120,00Kn Bez poreza: 120,00Kn

Dopustite Anđelu Ljubavi da Vas štiti ljubavlju i uči davati i primati ljubav.Želite li privući bezuvjetnu ljubav i beskrajan mir? Naučiti istinsku bit ljubavi, naučiti kako da volite sebe? Otpustiti neizražene emocije, smiriti unutarnju bol i iscijeliti tugu… Tada je ova n..

ANĐEO LJUBAVI - Narukvica Od Kristala & Ružičasti Kvarc

120,00Kn Bez poreza: 120,00Kn

Dopustite Anđelu Ljubavi da Vas štiti ljubavlju i uči davati i primati ljubav.Želite li privući bezuvjetnu ljubav i beskrajan mir? Naučiti istinsku bit ljubavi, naučiti kako da volite sebe? Otpustiti neizražene emocije, smiriti unutarnju bol i iscijeliti tugu… Tada je o..

ANĐEO LJUBAVI - Narukvica Od Kristala & Ružičasti Kvarc

120,00Kn Bez poreza: 120,00Kn

Dopustite Anđelu Ljubavi da Vas štiti ljubavlju i uči davati i primati ljubav.Želite li privući bezuvjetnu ljubav i beskrajan mir? Naučiti istinsku bit ljubavi, naučiti kako da volite sebe? Otpustiti neizražene emocije, smiriti unutarnju bol i iscijeliti tugu… Tada ..

ANĐEO MOĆ SUNCA - Narukvica Od Kristala & Citrin

120,00Kn Bez poreza: 120,00Kn

Dopustite Anđelu Sunca da Vas štiti snagom Sunca.Želite li osjetiti moć Sunca? Uživati u novim iskustvima i istraživanjima za svoje najbolje i najviše dobro? Otpustiti strahove, fobije, depresije, otkriti radost i samopoštovanje, ojačati individualnost, motivaciju, o..

ANĐEO PREOBRAŽAJA - Narukvica Od Kristala & Malahit

120,00Kn Bez poreza: 120,00Kn

Dopustite Anđelu Preobražaja da Vam da snage za preobrazbu svog života.Želite li otvoriti srce bezuvjetnoj ljubavi? Doživjeti totalni preobražaj duše i tijela? Biti privlačni, zavodljivi, radoznali? Želite li prihvatiti život i uživati u njemu…Tada je ova narukvica idealna ..

ANĐEO RADOSTI - Narukvica Od Kristala & Lapis Lazuli

120,00Kn Bez poreza: 120,00Kn

Dopustite Anđelu Radosti da Vas štiti i da spoznate sve njegove moći.Želite li „dragulj radosti“, „kraljevski kamen“ ili „kamen Bogova“? Želite li ljubav, razumijevanje, mir, iskrenost…Tada je ova narukvica idealna za Vas ili Vama dragu o..

ANĐEO RAVNOTEŽE - Narukvica Od Kristala & Hovlit

120,00Kn Bez poreza: 120,00Kn

Želite li pojačati svoju koncentraciju, kreativnost i imati smiren um i dobar san?Želite li smanjiti kritičnost, anksioznost, sebičnost, grubost? Želite li finoću i taktičnost u ophođenju prema drugima ili umiriti bijes i ljutnju koja je usmjerena prema Vama… Tada je ova naruk..

ANĐEO SNAGE - Narukvica Od Kristala & Gorski Kristal

120,00Kn Bez poreza: 120,00Kn

Dopustite Anđelu Snage da Vas štiti i daruje snagu koju trebate.Želite li snagu, hrabrost, mudrost, sklad duše, iscjeljenje na svim nivoima postojanja? Spoznaju i sigurnost? Uvjeriti se zašto su Rimljani vjerovali da gorski kristal ima energiju bogova? Želite li ..

ANĐEO SNAGE - Narukvica Od Kristala & Gorski Kristal

120,00Kn Bez poreza: 120,00Kn

Dopustite Anđelu Snage da Vas štiti i daruje snagu koju trebate.Želite li snagu, hrabrost, mudrost, sklad duše, iscjeljenje na svim nivoima postojanja? Spoznaju i sigurnost? Uvjeriti se zašto su Rimljani vjerovali da gorski kristal ima energiju bogova? Želite li imat..

Prikazano 1 do 12 od 156 (13 stranica)