RIBE - Horoskop Narukvica Od Kristala & Lava & Tirkiz

  • Model: 1-LT12
  • Dostupnost: Dostupno
  • 110,00Kn


Dostupne opcije

Tagovi: horoskop, ribe

Želite li ljubav, mir, sreću, zdravlje, zaštitu i blagostanje u svim područjima života?
Želite li biti fokusirani, prizemljeni, ispunjeni ljubavlju, prijateljstvom, zračiti pozitivnom energijom oko sebe, biti zaštićeni od negativne energije, ojačati imunitet prirodnim putem… Tada je ova narukvica idealna za Vas ili Vama dragu osobu. Kombinacijom lave, tirkiza i horoskopskog znaka dobit ćete sve to. Svaka narukvica je unikat jer je svaka perla kristala posebna i unikatna, kao i Vi.
 
Sastav: prirodno netretirano poludrago kamenje - lava (6 i 8 mm), tirkiz (6 i 8 mm), tibetansko srebro (3,5x3; 5x3; 11,5x16x3,5 mm), elastin visoke kvalitete (1 mm)
 
Vulkanska lava - kamen nastao u vatri, izbačen iz srca Zemlje, smatra se kamenom ponovnog rođenja. Posjeduje energiju vatre i energiju zemlje te stoga simbolizira snagu, stabilnost, hrabrost, plodnost, upornost, strast, praktičnost, zaštitu i povezanost s majkom Zemljom. Omogućuje da raspršenu energiju ukorijenimo, pronađemo fokus i ravnotežu upotrebom praktičnosti, uklanja nepotrebne slojeve emocionalne vezanosti. Pomaže u karijeri i pronalasku životnog puta. 
 
Tirkiz - kamen sreće, ljubavi, bogatstva, moći i zaštite. Donosi nebesku energiju na Zemlju. Potiče iskrenost i jasnu komunikaciju iz srca. Smiruje napetost, obuzdava svađe, učvršćuje prijateljstva, otklanja tugu i depresiju, aktivira povučene ljude, ubrzava ozdravljenje, moćan je za uzemljenje i zaštitu… Donosi mir, sreću, ljubav, zdravlje i blagostanje u svim područjima života. 
 
Održavanje & čišćenje:

- Narukvica  je prije slanja očišćena i napunjena univerzalnom ljubavlju. Ipak, prije prvog nošenja povežite se sa svojim kristalom. Otiđite na neko mirno mjesto. Držite ga u dominantnoj ruci i jednostavno zamolite da se energetski očisti za Vas, zatim ga programirajte za sebe. Misaono mu uputite svoju želju, namjeru. Koliko dugo, osjetit ćete sami. Nakon toga zahvalite se kristalu i sada možete nositi svoju narukvicu i uživati u njenim blagodatima. 

- Nakon ovog prvog rituala, možete ponavljati taj misaoni način čišćenja i punjenja ili  jednostavno praznite i punite kristale na mjesečini, najprikladniji dani su za vrijeme punog mjeseca. Punjenje može trajati nekoliko sati ili cijelu noć. Koliko dugo i koliko često? Pustite svoju intuiciju da Vam kaže, osjetit ćete sami kada je vrijeme za to.

- Tirkiz  je izuzetno osjetljiv kristal na sunčevu svjetlost, vodu, udarce, padove i ogrebotine. Molim Vas da se pridržavate ovih uputa kako biste što duže uživali u svom nakitu.

Brisanje programa iz kristala: jednostavno trljajte kristal neko vrijeme između ruku i zamolite ga da se obrišu programi koji Vam više ne trebaju

*ovaj članak je informativnog karaktera  temeljem višestoljetnog proučavanja o prirodnim svojstvima kristala i
  njihovog djelovanja na ljude
*ove informacije nisu sredstvo za dijagnosticiranje i liječenje bolesti i nisu zamjena za konvencionalno liječenje.
  Sva pitanja i stanja u vezi fizičkog i mentalnog zdravlja trebaju biti pod medicinskim nadzorom vođeni liječnikom.

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše   Dobro