RAK – Horoskop / Zodijak Narukvica Od Kristala & Zeleni Aventurin & Gorski Kristal

  • Model: 3-RA01
  • Dostupnost: Dostupno
  • 200,00Kn


Dostupne opcije

Tagovi: RAK, horoskop, zodijak

Rak je četvrti horoskopski znak Poznat je po svojoj odanosti, emotivnosti, maštovitosti i osjetljivosti. Rakom  vlada Mjesec, ima element vode i jedan je od kardinalnih znakova Zodijaka.  Kombinacija zelenog aventurina i gorskog kristala u ovoj narukvici, omogućava Raku da iskoristi svoje urođene potencijale i kvalitete,  i da umanji i pokaže na kojim slabostima treba raditi da bi bio sretan i zadovoljan samim sobom, ali i svojom okolinom. (opširan opis dobivate s narukvicom)

 

Sastav: prirodno netretirano poludrago kamenje - zeleni aventurin (6 i 8 mm), gorski kristal - (8 mm), privjesak Rak - nehrđajući čelik (10x12 mm), držač privjeska - nehrđajući čelik (9x5x6 mm), rondele - nehrđajući čelik sa cirkonima (6x3 mm), elastin visoke kvalitete (1 mm).  

 

Zeleni aventurin - spaja intelektualno tijelo sa emotivnim, dovodi u ravnotežu, stabilizira energiju što je  Raku potrebno zbog njegove osjetljive emocionalne prirode.  Ima sposobnost uklanjanja unutarnjih blokada... (opširan opis dobivate s narukvicom)

 

Gorski kristal - pomaže Raku da postane svjestan svoje snage i da je prihvati bez bježanja u sigurnost školjke… (opširan opis dobivate s narukvicom)

Održavanje & čišćenje:

 

- Narukvica je prije slanja očišćena i napunjena univerzalnom ljubavlju. Ipak, prije prvog nošenja povežite se sa svojim kristalom… (detaljne upute dobivate s narukvicom)

 

*ovaj članak je informativnog karaktera temeljem višestoljetnog proučavanja o prirodnim svojstvima kristala i njihovog djelovanja na ljude

*ove informacije nisu sredstvo za dijagnosticiranje i liječenje bolesti i nisu zamjena za konvencionalno liječenje. Sva pitanja i stanja u vezi fizičkog i mentalnog zdravlja trebaju biti pod medicinskim nadzorom vođeni liječnikom

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše   Dobro