O MENI

Dopustite mi da se predstavim. Moje ime je Mirjana i ponosna sam majka, supruga i poduzetnica. Oduvijek sam u svijetu mašte i kreativnosti, a zatim i alternative. Nakon par godina samoučenja, završavam nekoliko tečajeva izrade nakita i dekorativno-uporabnih predmeta. 

U alternativi završavam Reiki i ThetaHealing tečajeve,  u svom svakodnevnom životu koristim drevnu havajsku tehniku Ho'oponopono,  vježbam jogu i 5 Tibetanaca, meditiram. Obitelj mi je centar svijeta, ne mogu zamisliti život bez glazbe, volim kuhati i isprobavati nove recepte, obožavam do neba i nazad svoju mačku i psa.

Na nagovor dragih ljudi 2013. godine proširujem djelatnost u našoj obiteljskoj tvrtci i stavljam svoj asortiman u naš dućan elektromaterijalom. I tako je krenulo, unatoč kontradiktornosti da u tako opremljenom dućanu obitavaju nakit i home-dekor predmeti.  Moram  priznati da nema većeg gušta nego kad muškarac dođe namjenski u dućan, ne da bi kupio elektro proizvod, nego poklon supruzi, kćeri, majci… Zato radi povećane potražnje i interesa mojih klijenata,  koji me vjerno prate u mom malom prodajnom izlogu u Žaruljici, odlučujem se i otvaram  j.d.o.o i ovaj web-shop kako bi moji proizvodi pronašli put do svih Vas.             

Samim time proširuje se i moj asortiman.  Radim nakit, uporabne i dekorativne predmete za kućanstvo.  Sve je ručni rad, 100% jedinstven i unikatan, moja vizija određenog komada nakita ili predmeta. Koristim isključivo boje i lakove na bazi vode, totalno neškodljive za ljudsku uporabu.  Svi  proizvodi trostruko su zaštićeni lakom na bazi vode, te samim time vodootporni.  Kod izrade nakita koristim samo kvalitetne i provjerene materijale,  sve udice naušnica su sterling  silver srebro tako da nema problema oko alergija,  koristim netretirane kristale i poludrago kamenje, kožu, drvo…

Namjera mi je pomoću svog asortimana zagrijati Vaše srce i donijeti osmijeh na lica Vas ili Vaših najmilijih. Hvala.