ANĐEO SNAGE - Naušnice Od Kristala & Gorski Kristal

  • Model: 1-AS02
  • Dostupnost: Dostupno
  • 70,00Kn

Tagovi: GORSKI KRISTAL, anđeli

Dopustite Anđelu Snage da Vas štiti i daruje snagu koju trebate.Želite li snagu, hrabrost, mudrost, sklad duše, iscjeljenje na svim nivoima postojanja? Želite li spoznaju i sigurnost? Uvjeriti se zašto su Rimljani vjerovali da gorski kristal ima energiju bogova? Želite li imati svog vrhunskog iscjelitelja koji dovodi energiju do najsavršenijeg stanja… Tada su ove naušnice idealne za Vas ili Vama dragu osobu. Kombinacijom Anđela i kamena gorskog kristala dobit ćete sve to. Naušnice su unikat jer je svaka perla kristala posebna i unikatna, kao i Vi.
 
Sastav: prirodno netretirano poludrago kamenje - gorski kristal (6 mm), sterling silver udice (18 mm), krila - tibetansko srebro (14x8x4 mm), kapica - tibetansko srebro (6 mm)
 
Gorski kristal - kamen svih kamena, podiže energiju do najviše razine, negativnu energiju pretvara u pozitivnu. Djeluje na svim razinama postojanja, podiže imunitet i dovodi tijelo u ravnotežu. Povećava koncentraciju i pamćenje, dovodi u sklad sve čakre, suptilna tijela i ukratko, koristi se za sva stanja i svatko bi trebao imati ovaj jedinstveni kamen.
Održavanje & čišćenje:

- Naušnice su prije slanja očišćene i napunjene univerzalnom ljubavlju. Ipak, prije prvog nošenja povežite se sa svojim kristalom... (detaljne upute dobivate s narukvicom)

- Naušnice čistiti pamučnom krpicom. Stajanjem tibetansko srebro potamni, da bi to spriječili preporučujem redovno laštenje prije ili nakon nošenja. Kako bi što duže uživali u svojim naušnicama molim Vas izbjegavajte izlaganje vodi, te kemikalije, morsku vodu i direktno izlaganje suncu (sve navedeno zabranjeno).


*ovaj članak je informativnog karaktera temeljem višestoljetnog proučavanja o prirodnim svojstvima kristala i njihovog djelovanja na ljude
*ove informacije nisu sredstvo za dijagnosticiranje i liječenje bolesti i nisu zamjena za konvencionalno liječenje. Sva pitanja i stanja u vezi fizičkog i mentalnog zdravlja trebaju biti pod medicinskim nadzorom vođeni liječnikom

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše   Dobro