VAGA – Horoskop / Zodijak Narukvica Od Kristala & Žad & Gorski Kristal

  • Model: 3-VA01
  • Dostupnost: Dostupno
  • 200,00Kn


Dostupne opcije

Tagovi: VAGA, horoskop, zodijak

Vaga je sedmi horoskopski znak. Poznata je po svojoj ravnoteži, neovisnosti i skladu.

Vagom vlada Venera, ima element zraka i jedan je od kardinalnih znakova Zodijaka.

Kombinacija žada i gorskog kristala u ovoj narukvici, omogućava Vagi da iskoristi svoje urođene potencijale i kvalitete, da bi bila sretna i zadovoljna sama sobom, ali i svojom okolinom. (opširan opis dobivate s narukvicom)

 

Sastav: prirodno netretirano poludrago kamenje - žad (6 i 8 mm), gorski kristal - (8 mm), privjesak Vaga - nehrđajući čelik (10x12 mm), držač privjeska - nehrđajući čelik (9x5x6 mm), rondele - nehrđajući čelik sa cirkonima (6x3 mm), elastin visoke kvalitete (1 mm).  

 

Žad - kristal mira, istine, mudrosti i ravnoteže. Vage su sklone samokritičnosti i lošem odnosu prema sebi, boje se samoće i često ne vide istinu u svim situacijama. Žad pomaže Vagi da se riješi tog lošeg odnosa prema sebi… (opširan opis dobivate s narukvicom)  

 

Gorski kristal - kristal koji smanjuje zbrku i neodlučnost Vaga i pomaže im da budu odlučnije. Daje snagu Vagama… (opširan opis dobivate s narukvicom)  

- Narukvica je prije slanja očišćena i napunjena univerzalnom ljubavlju. Ipak, prije prvog nošenja povežite se sa svojim kristalom… (detaljne upute dobivate s narukvicom)

 

*ovaj članak je informativnog karaktera temeljem višestoljetnog proučavanja o prirodnim svojstvima kristala i njihovog djelovanja na ljude

*ove informacije nisu sredstvo za dijagnosticiranje i liječenje bolesti i nisu zamjena za konvencionalno liječenje. Sva pitanja i stanja u vezi fizičkog i mentalnog zdravlja trebaju biti pod medicinskim nadzorom vođeni liječnikom

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše   Dobro