STRIJELAC – Horoskop / Zodijak Narukvica Od Kristala & Tirkiz & Gorski Kristal

  • Model: 3-ST01
  • Dostupnost: Dostupno
  • 200,00Kn


Dostupne opcije

Tagovi: STRIJELAC, horoskop, zodijak

Strijelac je deveti horoskopski znak. Poznat je po svojoj velikodušnosti, iskrenosti i optimizmu. Strijelcem vlada Jupiter, ima element vatre i jedan je od promjenjivih znakova Zodijaka. Kombinacija tirkiza  i gorskog kristala u ovoj narukvici, omogućava Strijelcu da iskoristi svoje urođene potencijale i kvalitete, da bi bio sretan i zadovoljan samim sobom, ali i svojom okolinom. (opširan opis dobivate s narukvicom)

 

Sastav: prirodno netretirano poludrago kamenje - tirkiz (6 i 8 mm), gorski kristal - (8 mm), privjesak Strijelac - nehrđajući čelik (10x12 mm), držač privjeska - nehrđajući čelik (9x5x6 mm), rondele - nehrđajući čelik sa cirkonima (6x3 mm), elastin visoke kvalitete (1 mm)

 

Tirkiz - kristal sreće, bogatstva, moći i zaštite. Tirkiz Strijelcu jača intuiciju, potiče duhovnu ravnotežu i samoostvarenje. Uči ga strpljivosti i taktičnosti… (opširan opis dobivate s narukvicom)

 

Gorski kristal - kristal koji unosi pozitivnu energiju kada se Strijelac osjeća iscrpljeno. Čisti i pomlađuje Strijelčev avanturistički duh…  (opširan opis dobivate s narukvicom) 

- Narukvica je prije slanja očišćena i napunjena univerzalnom ljubavlju. Ipak, prije prvog nošenja povežite se sa svojim kristalom… (detaljne upute dobivate s narukvicom)

 

*ovaj članak je informativnog karaktera temeljem višestoljetnog proučavanja o prirodnim svojstvima kristala i njihovog djelovanja na ljude

*ove informacije nisu sredstvo za dijagnosticiranje i liječenje bolesti i nisu zamjena za konvencionalno liječenje. Sva pitanja i stanja u vezi fizičkog i mentalnog zdravlja trebaju biti pod medicinskim nadzorom vođeni liječnikom

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše   Dobro