SNAGA UMA - Unikat Ogrlica Od Kristala & Hematit

  • Model: 1-OH05
  • Dostupnost: Out Of Stock
  • 280,00Kn

Tagovi: Ogrlice Od Kristala, Hematit, Snaga Uma, Logika, Koncentracija, Bistrina, Cirkulacija, Iscjeljenje, Meditacija, Zdravlje, Imunitet

UNIKATNA elegantna ogrlica dužine 41 cm (+ 5 cm) za ženu koja zna da brzina i oštrina uma imaju ključnu ulogu u životu. Uživajte u svojoj bistrini i harmoniji uma, duha i tijela noseći ovu prekrasnu unikatnu ogrlicu od hematita brončane boje stvorenu za Vas ili Vama dragu osobu.

Sastav: prirodno netretirano poludrago kamenje - hematit (4, 6, 10, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 i 30 mm), kopča - srebrna legura bez olova i nikla (16 mm), produživač dužine 5 cm - srebrna legura bez olova i nikla, žičana sajla za nakit visoke kvalitete (1 mm)

Hematit - kamen koji otklanja ograničenja koja smo sami sebi postavili i potiče logiku, koncentraciju, bistrinu i oštrinu uma. Jedan od najmoćnijih kamena za samoiscjeljenje i meditaciju. Pravi je čudotvorac za cirkulaciju, čuva gotovo od svih bolesti krvotoka, slabokrvnosti, leukemije. Liječi grčeve u nogama, anksioznost i nesanicu. Poznat je i kao „kamen advokata“ pomažući u slučajevima gdje je prisutna nepravda. Pomaže u otklanjanju straha od letenja. Stabilizirajuća sila.

 

Održavanje & čišćenje:


- Ogrlica je prije slanja očišćena i napunjena univerzalnom ljubavlju. Ipak, prije prvog nošenja povežite se sa svojim kristalom. Otiđite na neko mirno mjesto. Držite ga u dominantnoj ruci i jednostavno zamolite da se energetski očisti za Vas, zatim ga programirajte za sebe. Misaono mu uputite svoju želju, namjeru. Koliko dugo, osjetit ćete sami. Nakon toga  zahvalite se kristalu i sada možete nositi svoju ogrlicu i uživati u njenim blagodatima.


- Nakon ovog prvog rituala, možete ponavljati taj misaoni način čišćenja i punjenja ili jednostavno praznite i punite kristale na mjesečini, najprikladniji dani su za vrijeme punog mjeseca. Punjenje može trajati nekoliko sati ili cijelu noć. Koliko dugo i koliko često? Pustite svoju intuiciju da Vam kaže, osjetit ćete sami kada je vrijeme za to.


Brisanje programa iz kristala: jednostavno trljajte kristal neko vrijeme između ruku i zamolite ga da se obrišu programi  koji Vam više ne trebaju


*ovaj članak je informativnog karaktera temeljem višestoljetnog proučavanja o prirodnim svojstvima kristala i

  njihovog djelovanja na ljude
*ove informacije nisu sredstvo za dijagnosticiranje i liječenje bolesti i nisu zamjena za konvencionalno liječenje.

  Sva pitanja i stanja u vezi fizičkog i mentalnog zdravlja trebaju biti pod medicinskim nadzorom vođeni liječnikom.


Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše   Dobro