SNAGA UMA - Narukvica Od Kristala & Hematit

  • Model: 2-NU01
  • Dostupnost: Dostupno
  • 130,00Kn


Dostupne opcije

Tagovi: HEMATIT

Želite li pojačati svoju koncentraciju, kreativnost i imati smiren um i dobar san? Tada je ova narukvica idealna za Vas ili Vama dragu osobu. Svaka narukvica je unikat jer je svaka perla kristala posebna i unikatna, kao i Vi.
 
Sastav: prirodno netretirano poludrago kamenje - hematit multikolor (6 i 8 mm), privjesak - tibetansko srebro (fi 10 mm), perla - tibetansko srebro (4x4 mm), elastin visoke kvalitete (1 mm).
 
Hematit - kamen koji otklanja ograničenja koja smo sami sebi postavili i potiče logiku, koncentraciju, bistrinu i oštrinu uma. Jedan od najmoćnijih kamena za samoiscjeljenje i meditaciju. Pravi je čudotvorac za cirkulaciju, čuva gotovo od svih bolesti krvotoka, slabokrvnosti, leukemije. Liječi grčeve u nogama, anksioznost i nesanicu. Poznat je i kao „kamen advokata“ pomažući u slučajevima gdje je prisutna nepravda. Pomaže u otklanjanju straha od letenja. Stabilizirajuća sila.
Održavanje & čišćenje:

- Narukvica je prije slanja očišćena i napunjena univerzalnom ljubavlju. Ipak, prije prvog nošenja povežite se sa svojim kristalom... (detaljne upute dobivate s narukvicom)

- Narukvicu čistiti pamučnom krpicom. Stajanjem tibetansko srebro potamni, da bi to spriječili preporučujem redovno laštenje prije ili nakon nošenja. Kako bi što duže uživali u svojim naušnicama molim Vas izbjegavajte izlaganje vodi, te kemikalije, morsku vodu i direktno izlaganje suncu (sve navedeno zabranjeno).


*ovaj članak je informativnog karaktera temeljem višestoljetnog proučavanja o prirodnim svojstvima kristala i njihovog djelovanja na ljude
*ove informacije nisu sredstvo za dijagnosticiranje i liječenje bolesti i nisu zamjena za konvencionalno liječenje. Sva pitanja i stanja u vezi fizičkog i mentalnog zdravlja trebaju biti pod medicinskim nadzorom vođeni liječnikom

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše   Dobro