SNAGA – Narukvica Od kristala & Lava & Gorski Kristal – Inicijal P

  • Model: 1 – IN16
  • Dostupnost: Dostupno
  • 100,00Kn
  • 88,00Kn


Dostupne opcije

Tagovi: Narukvice Od Kristala, Gorski Kristal, Lava, Snaga, Zaštita, Hrabrost, Mudrost, Sklad Duše, Iscjeljenje, Spoznaja, Sigurnost, Ravnoteža, Koncentracija, Pamćenje Energija, Imunitet, Vatra, Zemlja, Zdravlje, Čakre

Želite li savršenu narukvicu za sve odjevne kombinacije? Želite li snagu, hrabrost, mudrost, sklad duše, iscjeljenje na svim nivoima postojanja? Želite li spoznaju i sigurnost? Uvjeriti se zašto su Rimljani vjerovali da gorski kristal ima energiju bogova? Želite li imati svog vrhunskog iscjelitelja koji dovodi energiju do najsavršenijeg stanja… Tada je ova narukvica idealna za Vas ili Vama dragu osobu. Kombinacijom lave i gorskog kristala dobit ćete sve to. Svaka narukvica je unikat jer je svaka perla kristala posebna i unikatna, kao i Vi.

 
Sastav: prirodno netretirano poludrago kamenje – lava (8mm), gorski kristal (6 i 8 mm), perla - tibetansko srebro
(4 x 3 mm), konektor - tibetansko srebro (6 x 4 mm), slovo P – tibetansko srebro (16 x 6 mm), alkica – tibetansko srebro (fi 0,4 mm), elastin visoke kvalitete (1 mm).
 
Vulkanska lava - kamen nastao u vatri, izbačen iz srca Zemlje, smatra se kamenom ponovnog rođenja.  Posjeduje energiju vatre i energiju zemlje te stoga simbolizira snagu, stabilnost, hrabrost, plodnost, upornost, strast, praktičnost, zaštitu i povezanost s majkom Zemljom. Omogućuje da raspršenu energiju ukorijenimo, pronađemo fokus i ravnotežu upotrebom praktičnosti, uklanja nepotrebne slojeve emocionalne vezanosti. Pomaže u karijeri i pronalasku životnog puta. 
 
Gorski kristal - kamen svih kamena, podiže energiju do najviše razine, negativnu energiju pretvara u pozitivnu. Djeluje na svim razinama postojanja, podiže imunitet i dovodi tijelo u ravnotežu. Povećava koncentraciju i pamćenje, dovodi u sklad sve čakre , suptilna tijela i ukratko, koristi se za sva stanja i svatko bi trebao imati ovaj jedinstveni kamen.
Održavanje & čišćenje:

- Narukvica je prije slanja očišćena i napunjena univerzalnom ljubavlju. Ipak, prije prvog nošenja povežite se sa svojim kristalom. Otiđite na neko mirno mjesto. Držite ga u dominantnoj ruci i jednostavno zamolite da se energetski očisti za Vas, zatim ga programirajte za sebe. Misaono mu uputite svoju želju, namjeru. Koliko dugo, osjetit ćete sami. Nakon toga  zahvalite se kristalu i sada možete nositi svoju narukvicu i uživati u njenim blagodatima.

- Nakon ovog prvog rituala, možete ponavljati taj misaoni način čišćenja i punjenja ili   jednostavno praznite i punite kristale na mjesečini, najprikladniji dani su za vrijeme punog mjeseca. Punjenje može trajati nekoliko sati ili cijelu noć. Koliko dugo i koliko često? Pustite svoju intuiciju da Vam kaže, osjetit ćete sami kada je vrijeme za to.

Brisanje programa iz kristala:  jednostavno trljajte kristal neko vrijeme između ruku i zamolite ga da se obrišu  programi  koji Vam više ne trebaju

*ovaj članak je informativnog karaktera temeljem višestoljetnog proučavanja o prirodnim svojstvima kristala i njihovog djelovanja na ljude
*ove informacije nisu sredstvo za dijagnosticiranje i liječenje bolesti i nisu zamjena za konvencionalno liječenje. Sva pitanja i stanja u vezi fizičkog i mentalnog zdravlja trebaju biti pod medicinskim nadzorom vođeni liječnikom

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše   Dobro