RIBE – Horoskop / Zodijak Narukvica Od Kristala & Akvamarin & Gorski Kristal

  • Model: 3-RI01
  • Dostupnost: Dostupno
  • 200,00Kn


Dostupne opcije

Tagovi: RIBE, horoskop, zodijak

Ribe su dvanaesti  horoskopski znak. Poznate su po svojoj empatiji, mističnosti i kreativnosti. Ribama vlada Neptun, ime element vode i jedan je od promjenjivih znakova Zodijaka. Kombinacija akvamarina i gorskog kristala u ovoj narukvici, omogućava Ribama da iskoriste svoje urođene potencijale i kvalitete, da bi bile sretne i zadovoljne same sobom, ali i svojom okolinom. (opširan opis dobivate s narukvicom)

 

Sastav: prirodno netretirano poludrago kamenje – akvamarin (6 i 8 mm), gorski kristal - (8 mm), privjesak Ribe - nehrđajući čelik (10x12 mm), držač privjeska - nehrđajući čelik (9x5x6 mm), rondele - nehrđajući čelik sa cirkonima (6x3 mm), elastin visoke kvalitete (1 mm)

 

Akvamarin - kristal  hrabrosti, ljubavi, sreće, pravde, komunikacije i prijateljstva. Ribama jača samopouzdanje, smanjuje stres i umiruje um kako bi se lakše nosile sa svojom empatijom. Omogućuje komunikaciju iz srca i potiče sklad… (opširan opis dobivate s narukvicom)

 

Gorski kristal - kristal iscjeljenja, hrabrosti, ljubavi, zaštite. Daje Ribama potrebnu snagu da se nose sa svojim osjećajima. Čisti i pročišćava energetsko polje… (opširan opis dobivate s narukvicom) 

- Narukvica je prije slanja očišćena i napunjena univerzalnom ljubavlju. Ipak, prije prvog nošenja povežite se sa svojim kristalom… (detaljne upute dobivate s narukvicom)

 

*ovaj članak je informativnog karaktera temeljem višestoljetnog proučavanja o prirodnim svojstvima kristala i njihovog djelovanja na ljude

*ove informacije nisu sredstvo za dijagnosticiranje i liječenje bolesti i nisu zamjena za konvencionalno liječenje. Sva pitanja i stanja u vezi fizičkog i mentalnog zdravlja trebaju biti pod medicinskim nadzorom vođeni liječnikom

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše   Dobro