RADOST - Narukvica Od Kristala & Lapis Lazuli

  • Model: 2-NL02
  • Dostupnost: Dostupno
  • 130,00Kn


Dostupne opcije

Želite li „dragulj radosti“, „kraljevski kamen“ ili „kamen Bogova“? Želite li ljubav, razumijevanje, mir, iskrenost…Tada je ova narukvica idealna za Vas ili Vama dragu osobu. Narukvica je unikat jer je svaka perla kristala posebna i unikatna, kao i Vi.
 
Sastav: prirodno netretirano poludrago kamenje - lapis lazuli (6 i 8 mm), privjesak - tibetansko srebro (fi 10 mm), perla - tibetansko srebro (4x4 mm), elastin visoke kvalitete (1 mm).
 
Lapis lazuli - kamen prijateljstva, mudrosti i ljubavi tzv. „dragulj radosti“, „kraljevski kamen“ i „kamen Bogova“.
Potiče osobnu i duhovnu moć, brzo otpušta stres donoseći duboki mir. Otkriva unutarnju istinu, pomaže pri izražavanju vlastitih mišljenja i sukobe zamjenjuje skladom i harmonijom. Donosi iskrenost, suosjećanje, intuiciju, vjernu i iskrenu ljubav. Oslobađa od glavobolja, migrena i anksioznosti, umiruje nervni sistem, smanjuje upalne procese i bol, ublažava vrtoglavicu i nesanicu. Kamen koji opravdava svoja veličanstvena imena.
Održavanje & čišćenje:

-Narukvica je prije slanja očišćena i napunjena univerzalnom ljubavlju. Ipak, prije prvog nošenja povežite se sa svojim kristalom. Otiđite na neko mirno mjesto. Držite ga u dominantnoj ruci i jednostavno zamolite da se energetski očisti za Vas, zatim ga programirajte za sebe. Misaono mu uputite svoju želju, namjeru. Koliko dugo, osjetit ćete sami. Nakon toga zahvalite se kristalu i sada možete nositi svoju narukvicu i uživati u njenim blagodatima.

- Nakon ovog prvog rituala, možete ponavljati taj misaoni način čišćenja i punjenja ili jednostavno praznite i punite kristale na mjesečini, najprikladniji dani su za vrijeme punog mjeseca. Punjenje može trajati nekoliko sati ili cijelu noć. Koliko dugo i koliko često? Pustite svoju intuiciju da Vam kaže, osjetit ćete sami kada je vrijeme za to.

Brisanje programa iz kristala: jednostavno trljajte kristal neko vrijeme između ruku i zamolite ga da se obrišu programi koji Vam više ne trebaju.

*ovaj članak je informativnog karaktera temeljem višestoljetnog proučavanja o prirodnim svojstvima kristala i njihovog djelovanja na ljude
*ove informacije nisu sredstvo za dijagnosticiranje i liječenje bolesti i nisu zamjena za konvencionalno liječenje. Sva pitanja i stanja u vezi fizičkog i mentalnog zdravlja trebaju biti pod medicinskim nadzorom vođeni liječnikom

- Narukvicu čistiti pamučnom krpicom. Stajanjem tibetansko srebro potamni, da bi to spriječili preporučujem redovno laštenje prije ili nakon nošenja. Kako bi što duže uživali u svojoj narukvici molim Vas izbjegavajte izlaganje vodi, te kemikalije, morsku vodu i direktno izlaganje suncu (sve navedeno zabranjeno).

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše   Dobro