INSPIRACIJA - Narukvica Od Kristala & Sodalit

  • Model: 2-NS01
  • Dostupnost: Dostupno
  • 120,00Kn


Dostupne opcije

Tagovi: SODALIT

Želite li biti smireni, logični, koncentrirani, kreativni? Lako realizirati svoje ideje? Stabilnost i povjerenje u svoje sposobnosti? Razlikovati bitne stvari u svomu umu od nebitnih…Tada je ova narukvica idealna za Vas ili Vama dragu osobu. Narukvica je unikat jer je svaka perla kristala posebna i unikatna, kao i Vi.
 
Sastav: prirodno netretirano poludrago kamenje - sodalit (6, 8 i 10 mm), perla - tibetansko srebro (5x4 mm), elastin visoke kvalitete (1 mm).
 
Sodalit - kamen logike, inspiracije, racionalnosti, istine, Donosi emotivnu ravnotežu, jača samopouzdanje, samoprihvaćanje i vjeru u sebe. Uči nas kako vjerom i samopouzdanjem u samoga sebe možemo postići sve.
Razvija osjećaj istine i oslobađa od predrasuda koje imamo u sebi. Spriječava upale, uravnotežuje metabolizam, jača imunitet. Uspješan je protiv nesanice. Snižava krvni tlak, pročišćava limfu. Djeluje na grlo, pomaže kod promuklosti.
Održavanje & čišćenje:

- Narukvica je prije slanja očišćena i napunjena univerzalnom ljubavlju. Ipak, prije prvog nošenja povežite se sa svojim kristalom... (detaljne upute dobivate s narukvicom)

- Narukvicu čistiti pamučnom krpicom. Stajanjem tibetansko srebro potamni, da bi to spriječili preporučujem redovno laštenje prije ili nakon nošenja. Kako bi što duže uživali u svojim naušnicama molim Vas izbjegavajte izlaganje vodi, te kemikalije, morsku vodu i direktno izlaganje suncu (sve navedeno zabranjeno).


*ovaj članak je informativnog karaktera temeljem višestoljetnog proučavanja o prirodnim svojstvima kristala i njihovog djelovanja na ljude
*ove informacije nisu sredstvo za dijagnosticiranje i liječenje bolesti i nisu zamjena za konvencionalno liječenje. Sva pitanja i stanja u vezi fizičkog i mentalnog zdravlja trebaju biti pod medicinskim nadzorom vođeni liječnikom

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše   Dobro