DJEVICA – Horoskop / Zodijak Narukvica Od Kristala & Granat & Gorski Kristal

  • Model: 3-DJ01
  • Dostupnost: Dostupno
  • 200,00Kn


Dostupne opcije

Tagovi: DJEVICA, horoskop, zodijak

Djevica je šesti horoskopski znak. Poznata je po svojoj perfekciji, analizi i briljantnom umu.

Djevicom vlada Merkur, ima element zemlje i jedan je od promjenjivih znakova Zodijaka. Kombinacija granata i gorskog kristala u ovoj narukvici, omogućava Djevici da iskoristi svoje urođene potencijale i kvalitete, da bi bila sretna i zadovoljna sama sobom, ali i svojom okolinom. (opširan opis dobivate s narukvicom)

 

Sastav: prirodno netretirano poludrago kamenje - granat (6 i 8 mm), gorski kristal - (8 mm), privjesak Djevica - nehrđajući čelik (10x12 mm), držač privjeska - nehrđajući čelik (9x5x6 mm), rondele - nehrđajući čelik sa cirkonima (6x3 mm), elastin visoke kvalitete (1 mm).  

 

Granat -  kristal mira, spokoja, ljubavi i predanosti. Ima energiju uzemljenja i ravnoteže koja Djevici daje snagu, kreativnost i izdržljivost da dobije ono što želi… (opširan opis dobivate s narukvicom)

 

Gorski kristal - pomaže i ukazuje Djevici kako smanjiti  prevelika očekivanja od sebe same, ali i od drugih… (opširan opis dobivate s narukvicom)

- Narukvica je prije slanja očišćena i napunjena univerzalnom ljubavlju. Ipak, prije prvog nošenja povežite se sa svojim kristalom… (detaljne upute dobivate s narukvicom)

 

*ovaj članak je informativnog karaktera temeljem višestoljetnog proučavanja o prirodnim svojstvima kristala i njihovog djelovanja na ljude

*ove informacije nisu sredstvo za dijagnosticiranje i liječenje bolesti i nisu zamjena za konvencionalno liječenje. Sva pitanja i stanja u vezi fizičkog i mentalnog zdravlja trebaju biti pod medicinskim nadzorom vođeni liječnikom

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše   Dobro