BLIZANCI – Horoskop / Zodijak Narukvica Od Kristala & Crveni Ahat & Gorski Kristal

  • Model: 3-BL01
  • Dostupnost: Dostupno
  • 200,00Kn


Dostupne opcije

Tagovi: BLIZANCI, horoskop, zodijak

Blizanci su treći horoskopski znak. Poznati su po svojoj društvenosti, znatiželji, maštovitosti i neovisnosti. Blizancima vlada Merkur, imaju element zraka i jedan su od promjenjivih znakova Zodijaka. Kombinacija crvenog ahata i gorskog kristala u ovoj narukvici, omogućava Blizancima da iskoriste svoje urođene potencijale i kvalitete,  te da umanji i pokaže na kojim slabostima trebaju raditi da bi bili sretni i zadovoljni samim sobom, ali i svojom okolinom. (opširan opis dobivate s narukvicom)

  

Sastav: prirodno netretirano poludrago kamenje - crveni ahat (6 i 8 mm), gorski kristal - (8 mm), privjesak Blizanci - nehrđajući čelik (10x12 mm), držač privjeska - nehrđajući čelik (9x5x6 mm), rondele - nehrđajući čelik sa cirkonima (6x3 mm), elastin visoke kvalitete (1 mm).  

 

Crveni ahat - donosi sklad, sreću i zaštitu. Pomaže Blizancima smiriti njihovu nemirnu energiju. Omogućuje im da vide sve detalje… (opširan opis dobivate s narukvicom)

 

Gorski kristal - daje snagu Blizancima u prihvaćanju samoga sebe i neprestanom traženju druge polovice. Pomaže Blizancima u njihovoj svestranosti… (opširan opis dobivate s narukvicom)

- Narukvica je prije slanja očišćena i napunjena univerzalnom ljubavlju. Ipak, prije prvog nošenja povežite se sa svojim kristalom… (detaljne upute dobivate s narukvicom)

 

*ovaj članak je informativnog karaktera temeljem višestoljetnog proučavanja o prirodnim svojstvima kristala i njihovog djelovanja na ljude

*ove informacije nisu sredstvo za dijagnosticiranje i liječenje bolesti i nisu zamjena za konvencionalno liječenje. Sva pitanja i stanja u vezi fizičkog i mentalnog zdravlja trebaju biti pod medicinskim nadzorom vođeni liječnikom

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše   Dobro