ANĐEO ZAŠTITE - Naušnice Od Kristala & Tigrovo Oko

  • Model: 1-AT02
  • Dostupnost: Dostupno
  • 70,00Kn

Tagovi: TIGROVO OKO, anđeli

Dopustite Anđelu Zaštite da Vas štiti i donosi osobnu moć. Želite li bit zaštićeni od svih vrsta negativnosti? Želite li ostvarenje ciljeva, prepoznajući unutarnje potencijale i jasnoću namjere? Želite li biti uravnoteženi i puni energije, prepoznati svoje i potrebe drugih ljudi… Tada su ove naušnice idealne za Vas ili Vama dragu osobu. Kombinacijom Anđela i kamena tigrovo oko dobit ćete sve to. Naušnice su unikat jer je svaka perla kristala posebna i unikatna, kao i Vi.
 
Sastav: prirodno netretirano poludrago kamenje - tigrovo oko (6 mm), sterling silver udice (18 mm), krila - tibetansko srebro (14x8x4 mm), kapica - tibetansko srebro (6 mm)
 
Tigrovo oko - kamen koji štiti i pojačava životnu energiju. Djeluje antidepresivno i umirujuće. Donosi sreću, novac i uspjeh. Pravi razliku između onoga što mislite i onoga što stvarno trebate, otpušta stres i balansira zdravstveno stanje. Smanjuje želju za obilnom hranom, alkoholom, cigaretama ili drugim stimulantima. Pomaže kod problema sa očima, jetrom, astmom, bronhitisom, probavom, crijevima, polomljenim kostima, liječi migrenu. Jak kamen koji donosi osobnu moć.
Održavanje & čišćenje:

- Naušnice su prije slanja očišćene i napunjene univerzalnom ljubavlju. Ipak, prije prvog nošenja povežite se sa svojim kristalom... (detaljne upute dobivate s narukvicom)

- Naušnice čistiti pamučnom krpicom. Stajanjem tibetansko srebro potamni, da bi to spriječili preporučujem redovno laštenje prije ili nakon nošenja. Kako bi što duže uživali u svojim naušnicama molim Vas izbjegavajte izlaganje vodi, te kemikalije, morsku vodu i direktno izlaganje suncu (sve navedeno zabranjeno).


*ovaj članak je informativnog karaktera temeljem višestoljetnog proučavanja o prirodnim svojstvima kristala i njihovog djelovanja na ljude
*ove informacije nisu sredstvo za dijagnosticiranje i liječenje bolesti i nisu zamjena za konvencionalno liječenje. Sva pitanja i stanja u vezi fizičkog i mentalnog zdravlja trebaju biti pod medicinskim nadzorom vođeni liječnikom

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše   Dobro