ANĐEO SPOZNAJE - Naušnice Od Kristala & Alabaster

  • Model: 1-AA01
  • Dostupnost: Dostupno
  • 70,00Kn

Tagovi: ALABASTER, anđeli

Dopustite Anđelu Spoznaje da Vas štiti i iscjeljuje.Želite li moć da privučete ono što Vam treba i odbacite ono što Vam ne treba? Želite li mir i zrelost u stresnim situacijama? Spoznati oprost? Želite li biti svjesni nebesa i božanskog u sebi… Tada su ove naušnice idealne za Vas ili Vama dragu osobu. Kombinacijom Anđela i kamena alabastera dobit ćete sve to. Naušnice su unikat jer je svaka perla kristala posebna i unikatna, kao i Vi.
 
Sastav: prirodno netretirano poludrago kamenje - alabaster (6 mm), sterling silver udice (18 mm), krila - tibetansko srebro (14x8x4 mm), kapica - tibetansko srebro (6 mm)
 
Alabaster - kamen spiritualne i iscjeljujuće kvalitete. Pomaže u odabiru duhovnog puta i pronalaženja sebe na tom putu. Privlači energiju ostalih kamena u svojoj okolini i tako daje kombiniranu energiju dvaju ili više kristala. Dobar je za srčana oboljenja, smanjuje unutrašnji bijes. Stimulira meditaciju.
Održavanje & čišćenje:

- Naušnice su prije slanja očišćene i napunjene univerzalnom ljubavlju. Ipak, prije prvog nošenja povežite se sa svojim kristalom... (detaljne upute dobivate s narukvicom)

- Naušnice čistiti pamučnom krpicom. Stajanjem tibetansko srebro potamni, da bi to spriječili preporučujem redovno laštenje prije ili nakon nošenja. Kako bi što duže uživali u svojim naušnicama molim Vas izbjegavajte izlaganje vodi, te kemikalije, morsku vodu i direktno izlaganje suncu (sve navedeno zabranjeno).


*ovaj članak je informativnog karaktera temeljem višestoljetnog proučavanja o prirodnim svojstvima kristala i njihovog djelovanja na ljude
*ove informacije nisu sredstvo za dijagnosticiranje i liječenje bolesti i nisu zamjena za konvencionalno liječenje. Sva pitanja i stanja u vezi fizičkog i mentalnog zdravlja trebaju biti pod medicinskim nadzorom vođeni liječnikom

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše   Dobro