ANĐEO LJUBAVI - Naušnice Od Kristala & Ružičasti Kvarc

  • Model: 1-AR02
  • Dostupnost: Dostupno
  • 70,00Kn

Tagovi: RUŽIČASTI KVARC, ROZENKVARC, anđeli

Dopustite Anđelu Ljubavi da Vas štiti ljubavlju i uči davati i primati ljubav. Želite li privući bezuvjetnu ljubav i beskrajan mir? Naučiti istinsku bit ljubavi, naučiti kako da volite sebe? Želite li otpustiti neizražene emocije, smiriti unutarnju bol i iscijeliti tugu… Tada su ove naušnice idealne za Vas ili Vama dragu osobu. Kombinacijom Anđela i kamena ružičastog kvarca dobiti ćete sve to. Naušnice su unikat jer je svaka perla kristala posebna i unikatna, kao i Vi.
 
Sastav: prirodno netretirano poludrago kamenje - ružičasti kvarc (6 mm), sterling silver udice (18 mm), krila - tibetansko srebro (14x8x4 mm), kapica - tibetansko srebro (6 mm)
 
Ružičasti kvarc - kamen bezuvjetne ljubavi i beskrajnog mira. Nježno izvlači negativnu energiju i zamjenjuje je vibracijama ljubavi. Pročišćava i otvara srce na svim nivoima. U postojećim vezama obnavlja povjerenje, harmoniju i potiče bezuvjetnu ljubav. Ako ste voljeli i izgubili tješi vašu tugu.Potiče na vjernost, ljubav i jača smisao za ljepotu. Jača srce, čisti bubrege, jetru, spolne organe, pomaže kod niskog tlaka, nesanice, pospješuje regeneraciju kože.
Održavanje & čišćenje:

- Naušnice su prije slanja očišćene i napunjene univerzalnom ljubavlju. Ipak, prije prvog nošenja povežite se sa svojim kristalom... (detaljne upute dobivate s narukvicom)

- Naušnice čistiti pamučnom krpicom. Stajanjem tibetansko srebro potamni, da bi to spriječili preporučujem redovno laštenje prije ili nakon nošenja. Kako bi što duže uživali u svojim naušnicama molim Vas izbjegavajte izlaganje vodi, te kemikalije, morsku vodu i direktno izlaganje suncu (sve navedeno zabranjeno).


*ovaj članak je informativnog karaktera temeljem višestoljetnog proučavanja o prirodnim svojstvima kristala i njihovog djelovanja na ljude
*ove informacije nisu sredstvo za dijagnosticiranje i liječenje bolesti i nisu zamjena za konvencionalno liječenje. Sva pitanja i stanja u vezi fizičkog i mentalnog zdravlja trebaju biti pod medicinskim nadzorom vođeni liječnikom

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše   Dobro